Murdmaasuusatamise toetusklubi

Liitu murdmaasuusatamise toetusklubiga!

 

 

See on toetajate klubi, kuhu kuuluvad Eesti murdmaasuusatamise fännid, kel on võimalust ja tahet rahaliselt panustada eesti parimate suusatajate arengusse ja võimalustesse maailmatasemel tulemusi saavutada.

Eesmärk on igal hooajal kaasata suusasõprade toetust, et lahendada hooaja kõige põletavamad finantseerimist vajavad probleemid ning investeerida suusatamise tulevikku. 

 

Klubi on edasiarendus 2019.aastal Eesti Suusaliidu presidendi, Andreas Laane, poolt ellukutsutud projektile "100 murdmaasuusa sõpra". Täname siinkohal kõiki varasemaid toetajaid! 

 

Sel 2022 aastal puhume ideele tuult tiibadesse ning anname võimaluse kõikidele Eesti suusasõpradele oma riigi parimaid suusatajaid sihtotstarbeliselt toetada!

 

Projekti eesmärk ja tegevused 2022/2023:

  • Suusad libedaks – esimesed toetusklubile kogutud 25000 eurot – Eesti murdmaasuusatamise rahvuskoondiste rahvusvahelistele võistlustele hooldetiimi kaasa saatmiseks ja töövahendite kaasajastamiseks;
  • Suusatajatele rattad alla – järgnevad toetusklubile kogutud 20000 eurot – Eesti murdmaasuusatamise koondistele (noored, järelkasv, täiskasvanud) multifunktsionaalse bussi soetamiseks võistlusreisideks ja treeninglaagriteks;
  • Õpetame lapsed suusatama – järgnevad toetusklubile kogutud 5000 eurot – Nõmme Limpa suusakooli lasteaia- ja koolilastele suunatud suusakooli varustuse soetamiseks.

 

Kuidas saan toetusklubi liikmeks?

 

Vali toetuse suurus, täida väike küsitlus SIIN ja tee annetuse ülekanne Eesti Suusaliit arveldusarvele EE177700771008660988 LHV. Kirjeldus „Annetus murdmaasuusatamise toetusklubile“.

 

 

FÄNN – toetus kuni 100€

Kuulun toetusklubisse ja inforingi.

 

AITAJA – toetus 100€+

Kingituseks toetusklubi suusamüts ja kõik eelnev.

 

TOETAJA – toetus 500€+

Soovi korral nimi rahvuskoondise bussil toetajate hulgas ja kõik eelnev.

 

"100 murdmaasuusa sõpra" – toetus 1000€+ 

Kutse kahele Tallinna MK etapile ja kuulumine eksklusiivsesse "100 murdmaasuusa sõpra" klubisse. Suusakoolitus Pirita terviseradadel Vahur Teppani juhendamisel ning ekskursioon ESL tegevjuhi Kristjan Kolliga MK etapi korraldamise telgitagustesse 20. märtsil 2023. Lisaks kõik eelnev.

 

SPONSOR – toetus 5000€+

VIP kutse kahele Tallinna MK etapile ja soovi korral Sinu nimi või ettevõtte logo rahvuskoondise bussil. Lisaks suurepärane võimalus osaleda suusakoolitusel Pirita terviseradadel Vahur Teppani juhendamisel ning piiluda ESL tegevjuhi Kristjan Kolliga MK etapi korraldamise telgitagustesse 20. märtsil 2023. Lisaks kõik eelnev.

 

Suur aitäh, et annad oma panuse Murdmaasuusatamise toetusklubile!

Nimekiri täieneb jooksvalt :).

 

 

 

Suur aitäh ka kõigile varasematele toetajatele, kes on andnud oma panuse "100 murdmaasuusa sõpra" projektile 2019 - 2020:

 

 

 

 

Küsimuste korral ja lisainfo saamiseks palume pöörduda Eesti Suusaliidu tegevjuhi Kristjan Kolli poole kristjan@suusaliit.ee

Eesti Suusaliit Sõjakooli 10, ruum 305, 11316, Tallinn Telefon: + 372 603 15 16 E- mail: info@suusaliit.ee
Partnerid:
FIS
Tehvandi Spordikeskus
Suusatades...
   
Kasutame veebilehel lisaks tehnilistele küpsistele ka Statistika- ja Reklaamküpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku Statistika- ja Reklaamküpsiste kasutamiseks.
Vaata küpsiste kasutamise kohta täpsemat infot siit.