Sulge
Logi sisse
Sulge
Logi sisse
Unustasid salasõna?
Rubriigi valik
Sulge
Suusaliit
Kahevõistlus
Lumelaud
Freestyle suusatamine
Murdmaasuusatamine
Mäesuusatamine
Suusahüpped
FIS CUP 2023 - alamteemad
Sulge
Kalender
Kontakt
Treenerikutse
Sportlased
Dokumendid
Marumägi
Uudised
FIS CUP 2023
Fis Cup 2021
Noored lumelaudurid võistlesid Hollandis
Murdmaasuusatamise hooaja alguse pressikonverents
Nõo Snacker Noorte MK alustas 31. hooaega
Juhan Luik saavutas kahel alal karjääri parimad tulemused
Suusaprofessor Hans Gross 100
Artti Aigro krooniti Eesti parimaks suusahüppajaks
Artti Aigro ja Kaimar Vagul saavutasid suve GP-l 7. koha
Kristjan Ilves võttis osa suvisest Gran Prix'st
Avatud on dokumentide esitamine mäesuusatamise, freestyle suustamise ja lumelaua treenerikutsetele
Eesti mäesuusatajad vaatavad algaval hooajal olümpia suunas
Arvo Pärt nautis suusalainel olemist: filmi „Otsin luiteid“ lugu
Lumelauakohtunike C-taseme koolitus
Murdmaasuusatamine - avatud on dokumentide vastuvõtt murdmaasuusatreenerite kutse taotlemiseks ja taas taotlemiseks.
Selgusid rullsuusatamise distantsisõidu Eesti meistrid
Dremljuga ja Pulles on rullsuusasprindi Eesti meistrid
Kõik uudised
Võistluste kalender
12.10
5. Tehvandi krossijooks
Eesti, Tehvandi
01.11
Fibenol NKS Otepää - 2025/2026 3. etapp
Eesti, Otepää
19.12-20.12
Nõo Snacker Noorte MK Sprint Weekend
Eesti, Jõulumäe
21.12
EMV murdmaasuusatamises
Eesti, Jõulumäe
27.12
Eesti meistrivõistlused (KV) 2025
Eesti, Tehvandi
Kõik võistlused
Viimane galerii
17.08
EMV rullsuusatamises, 17.08.2025 Distants
Vaata lähemalt
Tähtpäevad:
11.10
Tiit Orlovski
13.10
Elmo Kassin
14.10
Nils Kroon, Ave Ojasoon
17.10
Kerstin Margus (Kruuda)
19.10
Jaan Kallak
21.10
Katrin Šmigun
23.10
Johanna Udras
Eesti Suusaliit
Sõjakooli 10, ruum 305, 11316, Tallinn
Telefon:
+ 372 603 15 16
E- mail:
info@suusaliit.ee
Vaata suuremat kaarti
Partnerid:
©2025 Eesti Suusaliit
Kasutame veebilehel lisaks tehnilistele küpsistele ka Statistika- ja Reklaamküpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku Statistika- ja Reklaamküpsiste kasutamiseks.
Vaata küpsiste kasutamise kohta täpsemat infot
siit
.
Nõustun
Keeldun